Burn out behandeling

Burn out behandeling

Vermoeidheid, plotseling opkomende emoties en futloosheid. Het zijn enkele waarschuwingssignalen die uw lichaam u geeft als u meer lasten draagt dan u eigenlijk dragen kunt. Een perfecte wereld bestaat niet, maar u wilt toch alles perfect doen. Het gevolg: u vraagt teveel van uzelf, ook als u eigenlijk niets meer geven kunt. Omstandigheden op het werk gecombineerd met privé omstandigheden kunnen er toe leiden dat u overspannen raakt. Een gevolg dat, indien dit niet tijdig wordt herkent, kan leiden tot een burn-out. Heeft u een burn-out? Blijf er dan niet te lang mee rondlopen. Kies voor uzelf en volg een burn out behandeling van Agalef!

Inhoud burn out behandeling

Onze burn out behandeling bestaat uit een uitgebreid programma van denken, voelen en praten. Samen zorgen we ervoor dat u er weer bovenop komt. Dit doen we door middel van:

  • Een fysiek trainingsprogramma
  • Bemiddeling bij uw partner en/of werkgever
  • Timemanagementadvies
  • Assertiviteitstraining
  • Stresshanteringsprogramma

De uitgangspunten van de behandeling

Het terugvinden van uw oude energieniveau, zowel binnen als buiten de organisatie staat centraal. Een gezonde geest in een gezond lichaam en vrij worden van burn-out klachten zijn enkele doelen waar we samen naar streven. De burn out behandeling levert daarnaast ook inzichten en handvatten. Zo bent u in staat signalen tijdig te herkennen en wordt een volgende burn-out in de toekomst vermeden.

 

We staan voor u klaar

Wilt u meer informatie over het hebben van een burn-out en de burn out behandeling die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of de mail!