Communicatieproblemen

Communicatieproblemen

Communiceren is niet zomaar gewoon een beetje praten. Er spelen diverse factoren mee die bepalen of de communicatie succesvol verloopt of op niks uitloopt, of erger nog, tot conflicten leidt. Voorkom communicatieproblemen en leer effectief te communiceren met de communicatiecursus van Agalef!

Factoren die bepalen hoe de communicatie verloopt

Het communiceren met belangrijke partijen, zoals uw leidinggevende, collega’s en klanten gaat niet altijd zoals gehoopt. Wat meespeelt is het karakter, de manier waarop diegene tegen bepaalde thema’s aankijkt. Deze visie kan behoorlijk verschillen met uw visie, wat ervoor kan zorgen dat de communicatie niet loopt zoals u zou willen. Denk bijvoorbeeld aan generatieconflicten, oudgedienden versus nieuwkomers, verschillen in de belangen tussen een koper en verkoper, verschillen in behoeftes tussen een leidinggevende en werknemer. Allemaal factoren die mede bepalen hoe de communicatie verloopt.

Wat u leert tijdens de communicatiecursus

Wilt u communicatieproblemen voorkomen, dan moet u rekening houden met de verschillende factoren. U leert dit tijdens de communicatie cursus. Deze cursus is u op het lijf geschreven indien u beter wilt leren communiceren met uw managers of collega’s op het werk. U leert wat u wel en wat u beter niet kunt zeggen, wie u het beste kunt aanspreken, hoe u uw boodschap kunt overbrengen en welk moment het beste is voor de communicatie. De doelgerichte cursus van Agalef geeft u inzicht in de mogelijkheden en de valkuilen en laat u bewuster worden van de wijze waarop u communiceert.

Voorkom communicatieproblemen, meld u aan voor de communicatiecursus!

Neem nu het heft in handen en meld u aan voor de communicatie cursus van Agalef! Een aanrader voor eenieder die wil leren beter te communiceren en daarmee zijn/haar doelen wil behalen.