Gezinstherapie Eindhoven

Gezinstherapie Eindhoven

Problemen in uw gezin zijn erg vervelend. U wilt het zo graag veranderd zien, maar heeft er zelf geen invloed meer op. Gezinstherapie in de regio Eindhoven kan dan een uitkomst zijn. Tijdens deze therapie van Agalef, gegeven door Luk Leclercq, worden problemen hanteerbaar gemaakt. Zo kunnen jullie samen werken aan de harmonie binnen het gezin.

Jarenlange ervaring met het begeleiden van gezinnen met ‘zorgkinderen’

Agalef heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van gezinnen met ‘zorgkinderen’. Kinderen met een verstandelijke of lichamelijk beperking vragen extra veel aandacht, dit levert spanningen op binnen het gezin. Andere kinderen en de partner in het gezin kunnen zich achtergesteld voelen, wat nog meer druk geeft. Wat kunnen we doen zodat we niet opgebrand raken? Hoe verdelen we huishoudelijke raken? Hoe kunnen we op vakantie gaan? Hoe gaan we om met orde en structuur? Het zijn enkele vraagstukken waar Agalef u mee kan helpen. Maar niet alleen gezinnen met ‘zorgkinderen’ begeleiden we, ook samengestelde gezinnen zien we in de gezinstherapie regio Eindhoven. Een nieuwe partner met kinderen in het gezin kan spanning opleveren. De kinderen moeten immers nog aan elkaar en de nieuwe situatie wennen. Wat nou als er geen klik is tussen de kinderen en/of de partners en de kinderen? Er kunnen dan relatieproblemen ontstaan. Luk Leclercq helpt vanuit eigen ervaringsdeskundigheid valkuilen te vermijden of te verminderen.

Agalef staat voor u klaar!

Ervaart u relatieproblemen in uw gezin waarbij u hulp wilt? Agalef staat voor u klaar! We vertellen u graag meer over de gezinstherapie nabij Eindhoven en onze werkwijze. U kunt ons onder andere bereiken via de telefoon en de mail.