Mediation arbeidsconflict

Mediation arbeidsconflict

Welkom bij Agalef! Bij ons kunt u terecht voor een groot aanbod van therapieën voor zowel thuis als op uw werk. Ook kunnen we u helpen bij de mediation van een arbeidsconflict.

Een goede communicatie voorkomt arbeidsconflicten

Waar er twee vechten, hebben er twee schuld. Dit gezegde geldt ook zeker bij conflicten op het werk. Andere gezichtspunten of andere uitgangspunten kunnen ervoor zorgen dat communicatie uitmondt in een conflict. Een vervelend gevolg dat ervoor kan zorgen dat uw werkgeluk aangetast wordt en u minder snel successen behaalt op het werk. Een goede communicatie is nodig om arbeidsconflicten te voorkomen. Het is van belang dat er goed geluisterd wordt naar elkaar en dat er effectief gecommuniceerd wordt. Mocht dit niet goed lopen, dan ligt het gevaar van een arbeidsconflict op de loer. Mocht u moeite hebben om het arbeidsconflict op te lossen, dan is mediation bij het arbeidsconflict een goede keuze. Agalef kan u helpen bij de onderhandeling en zoeken naar oplossingen. Deze oplossing kan een compromis zijn, een samenwerking of een financiële compensatie. Maar ook het maken van een tussenevaluatie en de mogelijk tot het bijstellen van afspraken komt voor.

Agalef ondersteunt beide partijen hierin. We zorgen ervoor dat jullie weer gaan praten en zo tot oplossingen komen.

Conflict op uw werk?

Heeft u een conflict op uw werk? En wenst u mediation bij uw arbeidsconflict? Neem dan contact met ons op via de telefoon of de mail. Ook kunt u uw gegevens en bericht achterlaten via ons online contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.