Over Agalef

Hartelijk welkom bij AGALEF oftewel “door lef anders gaan leven”, ook in uw relatie thuis en op uw werk.

Het jaar 2017 is voorbij en 2018 is inmiddels begonnen. Waarin gaat u investeren? Toch maar kiezen voor investeren in uw eigen leven? Misschien wilt u iets doen aan eventuele onvrede met uw het werk.

Het leven is niet alleen een aaneenschakeling van seizoenen en jaren maar vooral ook van prettige en minder prettige gebeurtenissen. Door opvoeding en levenservaring gaat u ongemerkt op een bepaalde manier kijken, denken, voelen en leven (zie elders : de vicieuze cirkel van het leven).

Agalef leert u bewust worden van deze gewoontes, deze te doorbreken en anders te communiceren, in de privésituatie maar ook in de werksituatie! Agalef helpt u kortom met uw relatieproblemen met anderen want u staat voortdurend in contact met uw omgeving, met uw systeem!!! Het nieuwe jaar kan dus een verandering en vooral een VERBETERING betekenen in het omgaan met mensen uit uw omgeving!

Loesje leerde ons al enige tijd geleden dat “LEVEN wordt gezien als meervoud van LEF”. Enige lef is onvermijdelijk: u moet namelijk wel bereid zijn om de eerste stap te zetten en niet langer af te wachten tot de ander beweegt. Uw omgeving zal reageren op uw veranderd gedrag. Door een groter zelfvertrouwen dwingt u echter meer respect af.

Relatietherapie kan dan ook zowel privé als zakelijk uw leven duidelijk verbeteren. Agalef treedt op als dansleraar maar u en uw (gespreks)partner staan op de dansvloer. Eerste voorwaarde is dat u en uw partner bereid zijn om uit de stoel te komen.