Recensies

Toon lef en deel ook uw Agalef ervaring met anderen.
Op de contact pagina kunt u middels het formulier uw ervaring achterlaten.

8 comments on “Recensies

 • Thijs en Leonie, Veldhoven

  Luk, Excuses voor de hele late reactie. Wij hebben veel gepraat en energie in elkaar en het gezin gestopt. Het is steeds beter gegaan, mede dankzij de gesprekken met jou. Onze vakantie was eigenlijk ouderwets goed, gezellig, ontspannen en in zeer goede sfeer. Wij voelen zelf dat wij weer zijn waar wij waren (wat langer geleden) en misschien zelfs beter dan dat. Vanaf onze vakantie durven wij te zeggen dat het weer helemaal goed is. Dit maakt ook dat wij geen behoefte hebben om nog meer gesprekken te voeren in een relatietherapie setting. Hartelijk dank voor je werk en wij hopen je niet meer te hoeven spreken als cliënt. Met vriendelijke groet,

 • Bibi en Angelique, Tilburg

  Beste Luk, wij willen je laten weten dat we je dankbaar zijn. Dankbaar voor wat je ons verteld hebt. We werken allebei in de zorg en kwamen er samen niet meer uit. Angelique wist zich geen raad en wilde zo niet meer verder. Bibi die niet wist waar het aan lag en steeds meer te horen kreeg dat het niet goed was. Korte lontjes hier in huis en meer en meer uit elkaar groeien was de vervelende consequentie hiervan. Samen zochten we naar een oplossing omdat we elkaar ook eigenlijk niet zomaar wilden opgeven. Toen kwamen we op je site die sprak ons beiden aan: door lef anders gaan leven!
  Je hebt ons even terug laten kijken naar wie we zijn met onze rugzak op . We zijn ieder uniek. Nu we samen zijn en er inmiddels twee kinderen zijn is er zeker iets veranderd. Jij hebt ons laten inzien dat we beter naar elkaar moeten kijken en vragen hoe het komt dat de ander dat zo doet. Niet invullen en denken: 0, dat zal wel bedoeld zijn om…” Jij hebt ons ieder elkaars kanten laten zien uit een stukje opvoeding maar ook uit een stukje heden. Wat willen we en verwachten we van elkaar. We zijn weer meer een team en we nemen elkaar weer zoals we nu zijn. Bedankt Luk voor je integere aanwezigheid en gesprekken. Voor het lef bij ons te komen en met ons in zee te gaan. Je hebt ons inzicht gegeven waardoor we weer SAMEN verder kunnen..

 • Bernard en Ine, Lommel

  Beste Luk,

  Gedurende een aantal maanden heb jij ons geleerd om ook eens met wat andere ogen naar onze relatie te kijken. We hebben het als bijzonder inspirerende bijeenkomsten ervaren én het heeft onze relatie goed gedaan. Het was plezierig om te merken dat je de nodige ervaring hebt op relationeel gebied en dat je snel tot de kern weet door te dringen, ook al is alles niet altijd even leuk om te horen. Dank voor je inspanningen.

 • Janneke, Den Bosch

  Beste Luk,

  Na goed erover te hebben nagedacht, heb ik besloten te stoppen met onze therapie.
  Ik heb voor mijn gevoel de zaken op orde en duidelijk.
  Ik ga de stoas volgen en de vooruitzichten op een baan op mijn oude school zijn goed.
  Tussen Arno en mij gaat het ook goed.
  Ik wil je bedanken voor al je hulp en advies. En ik hoop dat het met je gezondheid beter gaat en blijft in de toekomst.

  Nogmaals hartelijk dank,

  Met vriendelijke groet,

 • Tom en Carolina, Haghorst

  Beste Luk,

  Wij namen contact met je op zonder je te kennen en je maakte snel tijd voor ons.
  Na ons eerste oriënterend gesprek waarin we gekeken hebben of er een klik was tussen ons drietjes zijn we verder gegaan met Luk en zijn adviezen voor ons.
  Dingen die we eigenlijk wel weten van elkaar maar niet benutten en of uitspreken komen boven tafel.
  Gekeken en besproken wordt hoe we daarmee beter om kunnen gaan zonder dat de één of ander veel moet inleveren.
  En of er nu een crisis is of niet: is alles uitspreken met een onbekende erbij die het kan begeleiden zonder te oordelen iets dat voor iedereen wel aan te bevelen is.
  Wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden en het was voor ons een goede beslissing om jouw hulp in te schakelen.
  Veel dank daarvoor en het ga je heel goed.

  Hartelijke groet,

 • Maaike, Achel

  Beste Luc,
  Het gaat weer goed met me. Ik besef dat ik een goede relatie heb waar ik zuinig op moet zijn. Hartelijk dank voor je goede hulp.
  Mvg

 • Robert, Valkenswaard

  Hallo Luk,

  Ik heb het “samen in bad gaan” als positief ervaren.
  Het heeft de relatie niet kunnen redden, maar het omgaan met de scheiding en de huidige situatie wel een stuk eenvoudiger gemaakt. Met name het accepteren van de situatie is er door gestimuleerd.
  De belangstelling die je gisteren toonde was hartverwarmend. Ik ben niet zo van me uitspreken, maar bij deze alsnog hartelijk bedankt.

  Met vriendelijke groeten,

 • Carien en Peet, Helmond

  Beste Luc, eindelijk kunnen we je bedanken; na een hele lange periode zijn we blij je te kunnen vertellen dat we enorm zijn gegroeid, niet alleen als individu maar vooral als echtpaar, als geliefden. Door jouw hulp zijn we er sterker dan ooit uitgekomen! Nogmaals heel harelijk dank, zonder jou was ’t nooit gelukt!

  veel liefs van Carien en Peet en natuurlijk de kids, Helmond

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *