Relatietherapie Valkenswaard

Relatietherapie Valkenswaard

Welkom op de website van Agalef! Indien u op zoek bent naar relatietherapie in Valkenswaard, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Communiceren op een goede wijze

Uw kijk op een ander bepaalt uw wijze van communiceren. Wat kunt u wel of niet tegen die ander zeggen? Hoe zegt u het en wanneer? Dat zijn de vragen die u zichzelf moet stellen in de communicatie naar een ander toe. Dat klinkt logisch, maar is makkelijker gezegd dan gedaan. Op een goede wijze communiceren met uw partner, kinderen, (schoon)familie en vrienden zorgt voor sterke relaties. Ieder persoon is anders en kijkt anders tegen bepaalde onderwerpen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld ruzie krijgen met uw puberdochter, maar ook de communicatie met andere mensen die minder dichtbij u staan, kan voor conflicten zorgen.

Ieder mens is uniek. De één zegt meteen wat haar dwars zit, de ander houdt het voor zich. De ene is eigenwijs en de ander is volgzaam. Dit zijn enkele voorbeelden van de verschillen die er bestaan tussen mensen. Ook de communicatie moet hierop worden aangepast.

Nieuwe inzichten en handvatten

Wilt u graag leren beter te communiceren en bewust worden van uw eigen blik, gevoelens en gedachten? Wilt u anders omgaan met uw directe omgeving? Door middel van relatietherapie in Valkenswaard krijgt u nieuwe inzichten en handvatten mee op het gebied van communiceren met anderen. Denkt u baat te hebben bij relatietherapie? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer over onze effectieve aanpak.