Time management training

Time management training

Wilt u file vermijden, dan kunt u het beste buiten de spits rijden. Hetzelfde geldt voor het voorkomen van stress. Taken en verantwoorden kunt u spreiden over de dag heen, prioriteiten stellen is hierbij van belang. Welke taken hebben haast en welke kunnen worden gedaan op een later moment? Dit leert u onder andere in een time management training van Agalef!

Oorzaken negatieve stress

Stress in het leven is onvermijdelijk en meestal noodzakelijk om vitaal te blijven functioneren. Gezonde stress noemen we dit. Ziekmakende stress daarentegen heeft een negatieve invloed op uw leven. Deze vorm van stress kan vele oorzaken hebben:

  • Gevoelig zijn voor stress
  • Teveel of te weinig uitdaging vanuit uw omgeving
  • Teveel hooi op uw vork nemen
  • Niet goed om kunnen gaan met deadlines

Wat u leert tijdens de training

Als er voldoende balans is tussen inspanning en ontspanning, dan blijft een mens de baas over zijn/haar spanningsboog en blijft de stress vanuit zichzelf of vanuit de omgeving onder controle. Het is van belang om tijdig om hulp te vragen, grotere taken op te splitsen in deeltaken. Dit zijn effectieve methoden die ook aan bod komen in de time management training. Met de inzichten die u opdoet en de handvatten die we u aanreiken leert u uw tijd beter in te delen, zo voorkomt u ziekmakende stress. Uiteindelijk kunt u de kans op een burn-out ook verkleinen.

Heb het lef!

Heb het lef en meld u aan voor een time management training van Agalef! Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via de mail of de telefoon.