Vreemdgaan

Vreemdgaan

Verliefd worden of verliefd zijn, het is meestal een vorm van positieve stress. Het kan echter bijzonder veel negatieve stress veroorzaken als het gaat om een niet beantwoorde verliefdheid of een verboden verliefdheid. Denk bijvoorbeeld aan vreemdgaan, terwijl u een relatie heeft.

Vertrouwen herstellen, moeilijk, maar niet onmogelijk!

Spanningen, ruzies, verwijten en slechte communicatie kunnen net zo goed oorzaak als gevolg zijn in een relatie onder druk. Zowel een plotselinge verliefdheid als een groeiende verboden relatie (vreemdgaan) kunnen leiden naar maatschappelijk niet geaccepteerde contacten. Soms maar zeker niet altijd is er enig begrip bij de omgeving. Door behoedzaam te zoeken naar verklaringen kunnen nieuwe afspraken voor de toekomst worden gemaakt. Het hoofddoel is het herstellen van vertrouwen, zowel in uzelf als in de relatie. Dit is moeilijk, maar zeker niet onmogelijk. Relatietherapie van Agalef helpt jullie hierbij.

Word bewust van uw eigen blik, gedachten en gevoelens

Door middel van relatietherapie leert u bewust te worden van uw eigen blik, gedachten en gevoelens. Uiteindelijk leert u anders omgaan met uw directe omgeving en verbetert jullie relatie. Dit betekent dat u en uw partner allebei consequent investeren in jullie samenzijn. Het is hard werken. Het is nodig om op strepen te gaan staan, duidelijk te zijn naar elkaar en te kunnen uitleggen naar elkaar wat jullie voelen en te blijven luisteren naar elkaar. Liefde is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt!

 

Meer weten over relatietherapie?

Vreemdgaan hoeft niet het einde van jullie relatie te betekenen. Als jullie bereid zijn om er samen aan te werken, dan hebben jullie zeker nog een kans. Door middel van relatietherapie kan Luk Leclercq van Agalef jullie ondersteunen in dit proces. Meer weten? Neem dan contact op via de telefoon of de mail.