Werkrelaties

Vinden-binden-boeien: daar draait het op de arbeidsmarkt om. Werkgevers hebben moeite om in tijden van recessie en onzekerheid goed geschoold personeel te houden of te vinden.Werknemers blijven zoeken naar een werkplek waar ze hun kwaliteiten optimaal kunnen laten zien en gewaardeerd worden voor wat ze doen. Vermijden van conflicten en langdurig ziekteverzuim is voor beiden van belang. De kop in het zand steken in de hoop dat de storm voorbij trekt is echter een illusie.

communiceren-op-kantoor

Goede communicatie is het toverwoord. Hulpverlening door Agalef helpt u anders te kijken, anders te denken, anders te voelen en anders te communiceren. U leert om weer objectiever naar de manager, de medewerkers, de collega’s of de klanten te kijken. U kunt met nieuwe energie weer integreren op uw werkplek of bewust kiezen voor outplacement. Stresshantering , timemanagement, burnout-aanpak etc kunnen net als mentale en fysieke ontspanningsoefeningen onderdeel vormen van onze gesprekken en oefeningen.

Overigens krijgen werkgevers geen inhoudelijke informatie van onze gesprekken zonder schriftelijke toestemming van onze cliënt. Desgewenst krijgen ze wel algemene informatie omtrent de voortgang van het traject. Soms vinden ook gesprekken plaats op de werkplek zelf als die het resultaat gunstig kunnen beinvloeden.