Workshops

Workshop koppels

Workshop voor betere communicatie thuis en/of op het werk.
HOREN, ZIEN EN ZWIJGEN?

Iedereen vindt het vanzelfsprekend om op gezette tijden met de auto voor een kleine of grote beurt naar de garage te gaan. Even vanzelfsprekend zou het moeten zijn/worden om op gezette tijden uw relatie onder de loep te nemen. Het hoeft niet te betekenen dat uw relatie in een crisis verkeert maar het kan soms grote schade voorkomen. U hoeft geen psychiatrische patiënt te zijn om samen met uw privépartner of uw zakelijke partner wel eens, af en toe, soms, regelmatig een aanvaring te hebben! Hoe komt dat? Is dat normaal? hoe is het te vermijden? Hoe kunnen we beter door één deur met de partner?? Er is volop gelegenheid om anoniem vragen te stellen die zeker worden beantwoord!

Deze vragen willen we samen met u beantwoorden in een EENDAAGSE WORKSHOP MEDIO 2017 zodat u fris en fruitig de zomervakantie kunt instappen.

U komt met uw partner, uw ouder, uw vriend(in), uw dochter, uw werkmakker of u komt alleen…U zorgt voor oppas voor eventuele kinderen en huisdieren, WIJ zorgen voor een opfrissende dag waaraan u actief deelneemt. De afwezigen hebben ongelijk want vandaag schijnt de zon maar morgen kan het flink regenen, ook in uw relatie, privé en/of zakelijk!!

HEEFT U INTERESSE LAAT HET WETEN via de contactpagina DAN BEPALEN IN ALLE VRIJBLIJVENDHEID DE MEEST GUNSTIGE DAG EN LOCATIE

Inschrijfformulier

Workshop:Locatie:

Tijden: vanaf 09.30 u (koffie/thee) tot ong 16.00 u incl. gelegenheid tot (kleine)lunch

Onkosten: € 100,- per twee personen

VERDERE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VIA TEL. 040 – 84 80 041 OF 06 – 20 30 09 97